Anunțuri

Webinar „Drepturile copilului – responsabilitatea întregii școli”

Institutul Intercultural Timișoara (IIT) organizează în datele de 7 și 10 decembrie un webinar adresat în principal membrilor Comisiilor școlare pentru prevenirea și eliminarea violenței, a faptelor de corupție și discriminării în mediul școlar și promovarea interculturalității (CPEVCDI). Invitația de participare este de asemenea deschisă tuturor profesorilor, precum și membrilor organizațiilor care sprijină educația.

Webinarul are două componente complementare:

  • Sprijinirea membrilor CPEVCDI în elaborarea planurilor, implementarea și evaluarea activităților comisiei, inclusiv în contextul actual;
  • Prezentarea unei metode de abordare a problematicii discriminării, inclusiv în contextul școlii online.

În cadrul întâlnirii vor fi prezentate rezultatele proiectului Drepturile copilului – responsabilitatea întregii școli, realizat de Institutul Intercultural Timișoara cu sprijinul Ambasadei Franței în România și cele ale proiectului european DREAMS, în care Institutul Intercultural este partener.

Puteți opta pentru participarea la webinar fie în 7 decembrie de la ora 18:00, fie în 10 decembrie de la ora 16:00. Webinarul va avea durata de 1,5 ore. Pentru a primi linkul întâlnirii, vă rugăm să vă înscrieți până duminică, 6 decembrie, completând acest scurt formular: https://www.surveymonkey.com/r/MQ3BRZ8. Vă rugăm să transmiteți invitația de participare și altor persoane care ar putea fi interesate de acest eveniment.

Vă așteptăm cu drag,

Echipa Institutului Intercultural Timișoara

Anunțuri