Anunțuri

Se caută voluntari pentru evaluarea programului Timișoara – Capitală europeană a culturii 2023

Institutul Intercultural Timișoara invită toate persoanele interesate să participe în calitate de voluntari la procesul de evaluare a dimensiunii europene a programului Timișoara – Capitală europeană a culturii 2023 să completeze formularul de înscriere

de la acest link https://www.surveymonkey.com/r/voluntari-evaluare-TCEC2023, până sâmbătă, 6 noiembrie, ora 11.

În 6 noiembrie de la ora 12 va avea loc un atelier online de pregătire.

Activitatea din această etapă a voluntarilor va avea loc în intervalul 6 – 20 noiembrie 2021, exclusiv online sau prin telefon.

Voluntarii vor avea următoarele responsabilități:

  • Să promoveze chestionarul online de colectare a datelor
  • Să realizeze interviuri telefonice cu diferite categorii de locuitori din Timișoara care nu pot completa online chestionarul.

Nu este necesar ca voluntarii să fie din Timișoara.

Dintre cei mai activi voluntari, 3 persoane care vorbesc limba engleză și au între 18 și 30 de ani vor fi selectate pentru a participa gratuit în perioada 28 noiembrie – 4 decembrie la un eveniment european de tineret care va avea loc în Spania.

Nu uitați să completați formularul de înscriere de la acest link: https://www.surveymonkey.com/r/voluntari-evaluare-TCEC2023 până cel târziu sâmbătă, 6 noiembrie, ora 11 și să-l transmiteți mai departe și altor persoane care credeți că ar fi interesate.

Acest proces de evaluare este organizat de Institutul Intercultural Timișoara în cadrul unei colaborari cu Asociația Timișoara – Capitală europeană a culturii, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș și în consultare cu Centrul de proiecte al Primăriei Municipiului Timișoara.

Anunțuri