Anunțuri

Proiect: Cetățeanul – oportunitate de colaborare între profesorii care predau TIC și cei care predau Educație socială la clasa a șaptea

Institutul Intercultural Timișoara a organizat pentru profesorii care predau TIC și pe cei care predau Educație socială la clasa a șaptea un webinar dedicat analizei modului în care cele două discipline pot colabora în contextul actual. Webinarul a avut loc miercuri, 10 februarie 2021.

Suportul prezentării este disponibil aici.

Înregistrarea este disponibilă aici.

Profesorii care au participat la webinar și care au completat formularul de feedback își pot descărca certificatele de participare începând de luni, 15 februarie, de la acest link: https://www.intercultural.ro/certificat/.

Dragi profesori, considerăm că în lunile următoare, până la încheierea anului școlar, indiferent de culoarea scenariului în care funcționează școala dumneavoastră, aveți de câștigat, și dumneavoastră și, în special, elevii, din coordonarea celor două discipline pe baza aplicării metodei de învățare bazată pe proiect Proiect: Cetățeanul. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de sprijinul nostru.

Echipa Institutului Intercultural Timișoara

Anunțuri