Atelier privind educația interculturală la Bucureşti

1111

Atelier privind educația interculturală la Bucureşti

Anunțuri

Institutul Intercultural Timişoara organizează la Bucureşti în data de 11 iunie un atelier de două ore dedicat profesorilor (în special celor care predau Educație Socială), formatorilor, lucrătorilor de tineret, liderilor de tineret, interesați de metode şi instrumente folosite în educația interculturală.

În cadrul atelierului se vor prezenta o serie de resurse şi materiale utile atât profesorilor care predau educație socială la gimnaziu (şi în special celor care vor preda educație interculturală la clasa a VI-a începând cu anul şcolar 2018 – 2019), cât şi formatorilor şi lucrătorilor de tineret care fac activități de educație interculturală cu tinerii. 

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Non-formal education & e-learning for inclusion / NEELI „, co-finanțat prin programul Erasmus+, componenta KA2 Capacity building in the field of youth.

Aşteptăm înscrierea celor interesați până joi, 7 iunie. Mai multe detalii privind evenimentul şi formularul de înscriere sunt disponibile în apelul de la acest link: https://goo.gl/RF3Vqj.

Despre autor

57madmin administrator