Anunțuri

Abordări interdisciplinare în cercetarea cu privire la minoritatea romă din România

Apel de participare

Workshop Național

Timișoara, 1-2 aprilie 2023

Acest workshop se adresează persoanelor:

  • înscrise într-un program de Master sau Doctorat, la o Universitate din România, la orice facultate sau tinerilor cercetători / tinerelor cercetătoare care au absolvit un program de Master sau Doctorat;
  • interesate de teme legate de cultura, istoria, integrarea, discriminarea, participarea romilor în societatea românească și alte teme conexe;
  • interesate să discute despre abordări interdisciplinare în cercetare, conectate cu principii ale drepturilor omului;
  • dornice să participe la un workshop interactiv, care urmărește în principal schimbul de idei și deschiderea unor noi perspective în cercetare.

Persoanele interesate sunt invitate să transmită următoarele documente pe adresa oana.nestian@intercultural.ro, până cel târziu în data de 7 martie 2023:

  • Curriculum Vitae
  • O scrisoare de motivare în care să descrie, pe scurt domeniile de interes și motivația de a participa la acest eveniment.

25 de persoane vor fi selectate să participe la acest eveniment. Participarea este gratuită. Costurile de transport, cazare și masă sunt acoperite de organizatori.

Workshopul este organizat de Institutul Intercultural Timișoara, în parteneriat cu Universitatea de Vest și Centrul Național de Cultură a Romilor în cadrul proiectului „Invizibil/Vizibil – Deconstruirea stereotipurilor și depășirea marginalizării comunităților rome din Timișoara și din Europa”, care face parte din Programul Cultural „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” și este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.

Puteți găsi acest anunț și în format Pdf, aici:

Anunțuri